top of page
  • Foto van schrijverTessel Andeweg

Content ideeën voor juni 2021

Bijgewerkt op: 23 jul. 2021

Zit je elke maand weer met je handen in 't haar, omdat je géén idee hebt wat je nu weer moet posten op Facebook of Instagram? Ik help je graag op weg!Voor de maand juni heb ik de leukste inhakers voor je opgezocht en daarbij ook al een paar suggesties gedaan, let's go!


4 juni 2021 - Donutdag

Wanneer je donuts verkoopt zou je vandaag eenmalig een héle speciale kunnen maken, vraag je volgers wat hun favo donut is of maak een slechte woordgrap ;-)

 

8 juni 2021 - Best Friend Day

Verkoop je toevallig cadeaubonnen of cadeaupakketten? Laat het vandaag weten op social media door in te haken op 'Best Friend Day'.

 

11 juni 2021 - Start EK 2021

Loopt je maaltijdbezorging nog steeds door? Misschien kun je een Oranje tintje toevoegen aan je boxen. Of beter nog: maak een speciale EK box met bijvoorbeeld kleine hapjes, wellicht een paar biertjes erbij en natuurlijk iets van Oranje versiering of aankleding.

Op je Instagram stories kun je jouw volgers laten zien dat je team al helemaal klaar is voor de wedstrijden. Of benadruk juist dat gasten bij jullie terecht kunnen om even te ontsnappen aan het voetbalspektakel.

 

18 juni 2021 - Internationale sushi dag

Deel wat gekke of interessante weetjes over sushi. Kan je niks bedenken? Google is je beste vriend!

 

20 juni 2021 - Vaderdag

Bedenk met je team een toffe actie voor Vaderdag. Misschien kun je met een lokaal biermerk samenwerken? Gratis portie bitterballen op vertoon van je vader? Of werk met andere horecazaken samen en organiseer een eenmalige bierwandeling (& eventueel proeverij).

 

21 zomer 2021 - Start zomer & langste dag van het jaar

De zomer is vandaag echt begonnen! Licht online een gerecht of drankje uit dat perfect aansluit bij dat zomerse gevoel.

 

25 juni 2021 - Neem je hond mee naar je werk dag

Ik heb een golden retriever die bijna overal mee naar toe gaat. Van pup af aan komt hij ook op het terras en in restaurants (waar toegestaan). Wanneer ik een eigen zaak zou hebben, zou ik zeker een filmpje op de stories zetten van m'n doggo die lekker chill naast de bar of speelt met een leeg bierflesje.


Maak er een mooie maand van en tot de volgende!


Liefs, Tessel


PS. Toch liever je social media uitbesteden? Laat dan hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page